TIGRY'S TROPICAL BANDASTRAAT

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 347 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Tigry's Tropical Bandastraat. Meer weten? Ontdek meer

26 sep 2022 om 7:58 Eten was 2 uur te laat, gebied met het restaurant toen werd er gezegd de bezorger komt eraan Na een half uur weer gebeld en toen werd er gezegd de berzorger is weg met 15 bestellingen maar komt net binnen eten gaat nu de deur uit , na 20min
23 sep 2022 om 23:44 Zwz de beste in Almere en vooral de salade word ik blij van bestel zeker elke week eten bij ze
16 sep 2022 om 20:11 Heerlijk eten! Niet heel warm. En mijn extra sambal vergeten waar wel voor is betaald.
12 sep 2022 om 7:29 Bezorging was snel. Pom was iets aan de zoute kant. Toespijs vd roti was beetje flauw van smaak
3 sep 2022 om 22:34 Ben beter gewend. Taugé verrot en cassave van dag ervoor 2x gebakken om taaiheid en oudheid te verbergen, zonder succes. Eten bestellen is tegenwoordig te duur voor dit soort fouten.
2 sep 2022 om 10:27 Heerlijk gegeten!! Personeel super vriendelijk echt een aanrader. Volgende keer bestel ik weer bij Tigry's Tropical.
2 sep 2022 om 9:53 Keurig op tijd. Eten was ook lekker.
23 aug 2022 om 21:13 Heerlijk gegeten! Nostalgie, wij gaan zeker weer bestellen.
20 aug 2022 om 19:50 Eten was heerlijk, hele familie heeft er van genoten. Eten was ruim van te voren besteld en netjes op tijd bezorgt. Markoesa sap van ‘Joy’ valt niet lekker in smaak verder voor herhaling vatbaar.
20 aug 2022 om 14:17 Prima eten voor prima prijs
19 aug 2022 om 21:21 Ik bestel vaak wat later op de avond. Zoals altijd lekker eten. Switie
14 aug 2022 om 20:24 Eten was erg vet en er zat niet veel smaak aan helaas